Vintertilbud fra d. 1. dec. til d. 28. feb.

Helkropsindpakning i mudder af Rasul ler fra Marokko

Vinterens indpakning bliver i Rasul mudder. Denne specielle type ler udvindes kun i områder tæt på Atlasbjergenen i Marokko.

Rasul ler er et 100% rent naturprodukt skabt gennem millioner af år. Det er rigt på mineraler og renser og plejer blidt og effektivt alle hudtyper. Rasul ler anvendes både i ansigtet og på kroppen.

Glæd dig til at få smurt hele kroppen ind i Rasul mudder, hvorefter du bliver pakket godt ind, så du kan holde varmen, mens mudderet får lov at virke på huden. Herefter pensles mudderet i ansigtet, og til sidst modtager du en let og afslappende hovedbundsmassage. Herefter er det tid til at slappe af og hvile 15 - 20 minutter inden det afsluttende bad.

Du får:
Blid indsmøring i Rasul mudder, indpakning, Rasul mudder pensles i ansigtet, let hovedbundsmassage, hviletid, bad og udlevering af prøve på bodylotion.

Varighed ca. 50 min

Kr. 595,-

Hot oil hårkur

.Hot oil - Hair complex er med omega 3 og 6 fedtsyrer. Aktivt complex af peptider, aminosyrer og mineralske salte, der booster cellernes iltoptagelse og øger hårtes styrke. Lokkerne får glansen tilbage, og håret beskyttes mod ældning.

Oliekuren masseres ind i det våde hår, skal arbejde i 10 - 20 minutter og vaskes herefter ud med shampoo.

Kr. 50,-

Silke-peeling

Peelingsmaske til både ansigt og krop.
En delikat og plejende gel med den skønneste duft. Indeholder AHA frugtsyre fr appelsin og grape samt vitamin A + C + E.

Kan bruges i sauna og dampbad.

Kr. 50,-

Papaya/melon peeling

Peelingsmaske til både ansigt og krop.
Skøn og velduftende gel. Indeholder bl.a. enzymet papain fra papaya samt vitamin C.

Kan bruges i sauna og dampbad

Kr. 50,-

 

 

Bestil tid til forkælelse i god tid

Husk at bestille din behandling og adgang til Dronning Dorothea Badstue i god tid. Bliver du forhindret i at komme, beder vi dig venligst om at melde afbud senest kl. 16 dagen før din tid.
Ring til os på 7550 0150 eller kontakt os på mail.

Vi gør opmærksom på, at vi afregner 100% af behandlingen og 50% af adgang til Dronning Dorothea Badstue, hvis du udebliver eller afmelder for sent.


 

Layout & Design; blaakjaer.dk