Ændring i efterårstilbuddet - gælder til 30.11.17

Vores efterårstilbud har været så stor en succes, at vi er løbet tør for vores skønne dr. Dorothea mudder.

Men selvfølgelig skal vores gæster stadig have en skøn behandling, så vi har fundet to supergode alternativer til dr. Dorotheas mudder. Naturligvis til samme gode pris.

1. Papaya peeling

Prøv denne altid dejlige peeling med papaya gel. En sand vitaminkur til huden med ekstrakt fra papaya og melon. Virker genopbyggende, fugtgivende og nærende. Indeholder enzymet papain, som giver huden en blid peeling. Den dejlige duft runder oplevelsen af.
Du får en blid massageindsmøring i gelen, indpakning, let hovedbundsmassage, hviletid, bad samt en prøve på dr. Dorotheas egen bodylotion.

2. Detox mudder

Anden mulighed er denne grå mudder med detox effekt - en udrensende men stadig behagelig og afslappende indpakning.
Du bliver smurt ind i mudderet, pakket ind, får en let hovedbundsmassage, hviletid, bad samt en prøve på dr. Dorotheas egen bodylotion.

Og har du allerede booket det udsolgte efterårstilbud, er der lige et glas perlende Asti til dig efter behandlingen som kompensation for ulejligheden med at vælge mellem ovennævnte alternativer.

Varighed ca. 50 min - prisen er incl. entre

Kr. 595,-

Vi glæder os til at se dig i Badstuen
Personalet

Hot oil hårkur

.Hot oil - Hair complex er med omega 3 og 6 fedtsyrer. Aktivt complex af peptider, aminosyrer og mineralske salte, der booster cellernes iltoptagelse og øger hårtes styrke. Lokkerne får glansen tilbage, og håret beskyttes mod ældning.

Oliekuren masseres ind i det våde hår, skal arbejde i 10 - 20 minutter og vaskes herefter ud med shampoo.

Kr. 50,-

Silke-peeling

Peelingsmaske til både ansigt og krop.
En delikat og plejende gel med den skønneste duft. Indeholder AHA frugtsyre fr appelsin og grape samt vitamin A + C + E.

Kan bruges i sauna og dampbad.

Kr. 50,-

Papaya/melon peeling

Peelingsmaske til både ansigt og krop.
Skøn og velduftende gel. Indeholder bl.a. enzymet papain fra papaya samt vitamin C.

Kan bruges i sauna og dampbad

Kr. 50,-

 

 

Bestil tid til forkælelse i god tid

Husk at bestille din behandling og adgang til Dronning Dorothea Badstue i god tid. Bliver du forhindret i at komme, beder vi dig venligst om at melde afbud senest kl. 16 dagen før din tid.
Ring til os på 7550 0150 eller kontakt os på mail.

Vi gør opmærksom på, at vi afregner 100% af behandlingen og 50% af adgang til Dronning Dorothea Badstue, hvis du udebliver eller afmelder for sent.


 

Layout & Design; blaakjaer.dk